Dağlar Üstünde Samanyolu

378


Bu bir yıldırım ⚡️ değil ve dağların arasına da düşmüyor. Bu diyagonal bant aslında samanyolu galaksimizin ? merkezindeki hat.
Bu ikiz tepeler de İspanyol Tepeleri olarak adlandırılmasına rağmen aslında ABD’nin Colorado eyaletinde bulunan tepeler ? ve tepelerin kaya yapıları çok az birbirinden farklı olmalarına rağmen, her ikisi de yaklaşık 25 milyon yaşındalar.

Bu sakin ruhlu dingin kompozit görsel ise geçen ayın başlarında bir gece boyu çekilen sayısız fotoğrafın titizlikle bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş ???.
İlk pozlamayla önce arkadaki gökyüzü Samanyolunun bütün detaylarını ve merkezin hemen sağındaki Rho Ophiuchus yıldızını saran büyük renkli bölgeyi kapsayacak şekilde çekilmiş???.
Daha sonra sisli bir filtre kullanılarak parlak yıldızların daha belirgin olması sağlanmış, bu yapılırken de bonus olarak Mars ve Satürn gezegenleri tepelerin hemen üstünde belirmiş ve parlak turuncu Antares yıldızıyla bir üçgen oluşturmuş.-Fotoğraf sanatçısı bir filtre ile bütün yıldızları avlamış resmen ??-
Son olarakta ayın yükselmesinin ardından, ay karla kaplı dağlar için doğal bir parlaklık kaynağı olmuş ve bu güzel görsel tamamlanmış (??)^?.