40 kupona Uzay Mekiği

509

img_3299-1.jpgBir uzay mekiği uçurmak nasıl olurdu acaba hiç düşündünüz mü??NASA’ nın en son uzay mekiği ?emekli olmasına rağmen, insan oğlunun icat ettiği en sofistike makinelerden birinin koltuğunda ?oturup bunu düşünmek için hala imkanınız var.
-Uzaydan Haberler Ailesi olarak bizi takip eden arkadaşlarımıza yine bir dev hizmet-yalnızca 40 kupona uzay mekiği; ilk kupon 30 Şubat’ta ısrarla isteyiniz??.-

Görsel en genç mekik olan Endeavour Uzay Mekiğinin kokpitinde çekilmiş. Bu arada Endeavour’ ın anlamı gayret demek. Kısaca görseldeki sayısız kontrol paneli ve ekran ise mekiği yörüngede yönlendirmek ve dünya atmosferine girerken -ki sesten daha hızlıdır mekik o an ve atmosfere girişten 30 dk. sonra yere iner-, kontrolleri sağlamak için oradalar.

Mekik emekli olmasına rağmen bir türlü huzura erememiş ve şu an müze müze dolaştırılıyormuş, ama tabi Amerikan müzeleri (Rammstein-Amerika????).

Biz de zaten bir gün belki fırsatınız olurda görürseniz şaşırmayın diye yayınladık görseli elin amerikalısına mahçup olmanızı istemeyiz.

??